De behandlinger jeg tilbyder

Jeg anvender ofte de forskellige behandlingsformer og teknikker i kombination med hinanden

Fysiurgisk Massage

En massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket kræver viden omkring musklernes udspring, hæftning, funktion samt tilstand.
Book tid

Bindevævsmassage

Massage til afhjælpning af ophobninger i dit bindevæv, som har sat sig som fx appelsinhud eller smerter og stivhed i væv og muskler. Jeg bruger sugekopper i behandlingen, som øger blodgennemstrømningen i vævet godt og hurtigt.
Book tid

Kranio Sakral Terapi

Jeg anvender ofte teknikker fra KST´en i mine behandlinger, og kan anbefale en kombibehandling, hvor vi afslutter med denne blide behandlingsform. Med lette 5 grams tryk arbejder jeg med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen
Book tid

Ansigtsmassage

Fysiurgisk ansigtsmassage er en dybdegående behandling, hvor der arbejdes i vævet og muskulaturen. Massagen tager udgangspunkt i ansigtets anatomiske opbygning, og løsner både muskulatur i panden, omkring øjnene og kæberne.
Efter en behandling vil du opleve at ansigsthuden får en dejlig glød.
Book tid

Fodmassage

Fysiurgisk fodmassage har nogle gavnlige effekter på de problematikker, der kan opstå i og omkring vores fødder, fx hælsporeproblematik, plantar facitis og andre gener. Det er en dybdegående behandling, hvor der arbejdes i vævet og muskulaturen. Det er både under og over foden. Massagen tager udgangspunkt i fodens anatomiske opbygning.
Book tid

Kombinationsbehandlinger

Kombiner en massage med:
- Kranio Sakral Terapi
- Zoneterapi
- Ansigtsmassage
- Fodmassage
Du kan bestille en kombi-behandling under mine ydelser - ofte kombinerer jeg selv forskellige teknikker under en behandling, for at nå i mål med din problematik i behandlingen.
Book tid

Graviditetsmassage

En massage kun for gravide, som udelukkende behandler de muskelgrupper som danner fundamentet omkring bækkenet.
Under massagen behandles baldemudkler, lændemuskler, de skrå mavemuskler og nogle få muskler på låret.

Du får mulighed for at ligge på maven i en særlig pude. Det vigtigste er at du som gravid lejres godt under behandlingen

Book tid

Infrarød varme

Min infrarøde termiske lampe bruger jeg ofte i behandlinger. Du vil opleve at jeg sætter lampen over problemområder enten før eller efter massagebehandlingen. Den behagelige strålevarme kommer dybt i vævet og er gavnlig for både slidgigt, muskelsmerter og muskelspændinger. Desuden har varmen en antiinflammatorisk effekt.
Book tid

MET og mobilisering

MET står for Muskel Energi Teknik. Når jeg anvender teknikken er du medspiller. MET er en direkte og aktiv metode til at afspænde og normalisere hypertone muskler. Det samme gælder mobilisering, som med blive greb afhjælper dysfunktioner og skaber balance i kroppens og dens led
Book tid

Rabat ved køb af klippekort

Ved køb af 5 x behandling giver jeg 10% rabat på totalprisen.

Klippekortet kan ikke købes online, men oprettes af mig før eller efter din behandling