Om mig

Drømmen om at gøre en forskel
Efter et helt arbejdsliv med administration og kundeservice, tog jeg i 2014 en beslutning om at ændre mit arbejdsliv. Beslutningen kom ikke ud af den blå luft, den kom efter års tumlen med tanken og års overvejelser, uden at jeg fik gjort noget ved det. Jeg startede på min nye uddannelse i januar 2015.

Ny uddannelse – ny start
Jeg bestod uddannelsen som fysiurgisk massør- og sportsmassør, og åbnede en lille klinik på min privatadresse med tider hver fredag. Jeg gik nemlig på deltid på mit faste job (tak SEGES for flesibilitet). Herefter gik det op for mig, hvad det var jeg havde lyst til – og havde det godt med. Nemlig at arbejde med mennesker. Åbningstiderne blev udvidet alt det jeg kunne holde til, både weekender og hverdagsaftener.

Den store beslutning
Den 1. august 2018 blev en helt særlig dag. Tre år efter åbning af min klinik beslutter jeg mig for at gå 100% selvstændig og hellige mig min klinik og min rådgivning i kosttilskud. Den 1. juni 2019 flyttede jeg i nye ervhervslokaler på Tingvej 36 i Hornslet og 1. december 2022 flyttede jeg endnu engang, til der hvor jeg er nu. Nemlig til Toftevej 1 – nabo til Hornslet Kiropraktoren og lige midt i Hornslet C.

Helt privat
Jeg bor på en gård i Ådalsområdet sammen med min mand og hjemmeboende søn. Vores datter bor i Århus, så det er heldigvis ikke så langt væk. På gården har vi to hunde og en masse får, og så hygger vi os med at vedligeholde, fikse og ordne den gamle gård. I sommerperioden kan I møde os på motorcykel, en fælles passion - og ellers elsker jeg at gå ture i lokalområdet. Meget gerne med vores hunde. Træning er en vigtig del af min hverdag, så hjemmetræning eller i det lokale fitnesscenter er også mig.  

Uddannelse og efteruddannelse er vigtig

CV:
2015: Lægeeksamineret fysiurgisk massør- og sportsmassør
2021: RAB-registreret fysiurgisk Massør
2022: Lægeeksamineret komplementær Kropsterapeut

Da først mine øjne blev åbnet for den verden, som vores krop og psyke er, så vil jeg bare vide- og lære mere. Jeg har derfor siden min grunduddannelse i 2015 taget mange forskellige kurser.

I 2020 tog jeg beslutningen om at gå all-in på uddannelsen som Lægeeksamineret komplementær Kropsterapeut. Uddannelsen bestod jeg i januar 2022

RAB-registrering kræver efteruddannelse hvert år
Hvert år deltager jeg i efteruddannelseskurser. Af egen interesse og for at opfylde de krav der er til mig som RAB-registreret behandler

2023: Ansigtsmassage, Fodmassage, Gravidmassage
2024: Behandling af personer med piskesmældstraumer 
Underviser og inspirator

I december 2020 startede endnu et nyt kapitel for mig. Jeg startede nemlig som underviser på grunduddannelsen for massører på Dansk Akademi for Kropsterapi. Skolen hvor jeg selv tog min Kropsterapeutuddannelse. Det er så skønt og inspirerende, og jeg glædes hver gang jeg sender nye dygtige nye massører ud i verden.

I 2022 fortsætter min udvikling indenfor undervisningen, da jeg blev koblet på som underviser på de tre mobiliseringskurser på skolen, som udelukkende er teknikker til brug ved dysfunktioner i nakke, skuldre, arme, ryg, korsben, bækken, ben og fødder.

Som underviser skærpes min egen viden og indsigt, og jeg nyder at kunne kombinere mit arbejde ved briksen og i klinikken, med undervisning og formidling i et fag jeg brænder for.